Touristischer Bauernhof Visočnik

Ankunft
Abfahrt
Anzahl der Gäste

Dobrodošli, kjer se združujeta narava in tradicija

Če želite preživeti dopust ali vikend daleč od mestnega hrupa in vrveža, v neokrnjeni naravi je naša turistična kmetija pravi naslov za vas.

Turistična kmetija Visočnik

Naša kmetija leži na samem na nadmorski višini 1121 metrov, od koder je čudovit razgled na Kamniško-Savinjske Alpe. Do naše kmetije vas pripelje cesta iz kraja Ljubno ob Savinji od katerega smo oddaljeni 12 km, 20 minut vožnje z avtom.

Občutek doma

Gostom so na voljo družinske sobe in apartma najvišje kategorije, opremljeni s pohištvom, narejenim iz masivnega lesa iz lastnega gozda. Poleg namestitve v sobah v naši kmečki hiši je na kmetiji urejen prostor za kampiranje, kjer lahko bivate v eni izmed naših glamping hišk. Za spanje imamo urejen tudi senik, posebno doživetje s pridihom preteklosti.

Hišno, lokalno, tradicionalno

Razvajamo vas s pristno domačo hrano. Kuhinja na kmetiji je sezonska, lokalna in raznolika. Gostom, ki se odločijo prespati pri nas nudimo doma pripravljen zajtrk in večerjo. Sprejemamo tudi v naprej najavljene skupine gostov do 35 oseb.

Odkrijte, raziščite, doživite

V objemu tradicije ter neokrnjene narave boste spoznali ekološko kmetovanje in življenje na visokogorski kmetiji. Imamo krave dojilje, koze, kokoši, lahko pa se boste poigrali tudi z psom Donijem ali s katero od naših muc.

Galerija

Naši certifikati